Corso

Alla inlägg under oktober 2010

Av corso - 24 oktober 2010 11:52

  

Av corso - 23 oktober 2010 18:42

Lite bilder från idag. Den ena e på Scala & hennes nya kompis Leon, en bild e från när jag borstade henne (vart kommer all päls ifrån?!?!?!) och den med ankorna/svanarna är från parken som vi promenerade i idag. Det var as mysigt och det kom 3 stycken med en grandis från eskilstuna sen var ju självklart min partner in crime med och hennes man och jag släpade med min man såklart också !! *Skoj* Klicka på bilderna om ni vill se dom i större format.

               

Av corso - 22 oktober 2010 12:41

Det var sååå jävla skönt att vara ute och gå förut !! Ska bege mig ut en sväng till snart   Slängde på Scala fleece täcket men det var ju helt onödigt haha det såg kallare ut (genom fönstret) än vad det faktiskt var när vi kom ut. Imorgon är den efterlängtade hundträffen vi ska möta upp Angelica och hennes man och hundar lite innan. Släpar med mig min karl också. Nu när jag inte kan gymma längre så har vi ju typ bara hunden som gemensamt intresse kvar haha.. Scala blöder i princip ingenting längre och det e mest tikar om jag fattat de rätt av de som hört av sig som kommer så det e ju tur. Men hanarna vi möter blir inte speciellt intresserade längre. Idag ska vi troligen hem till min syster på fika *mys* även fast hon bor mitt i smeten så e det lungt och tyst i deras lght. Jag trivs här ute i närförorten. 13 min e alldeles lagom in till stan och det e kanon när man har hund men promenadområdena runt omkring ! Slänger upp en bild från förmiddagspromenaden !   

Av corso - 22 oktober 2010 09:19

Varje morgon när jag slår upp mina stora blå så ringer jag min man innan jag kliver ur sängen.. Scalas första promenad e kl 5 varje morgon och imorse så berättade han att det snöade när dom var ute *yeeeah right typ..* När jag väl sätter mig upp i sängen och kollar ut genom fönstret så e snöar det ju som fan !! Den här förorten har varit skonad från snö till nu haha... Så idag när vi går ut så slänger jag på fleece-täcket på Scala. Hennes "dun jacka" får hon vänta med tills det blir lite värre faktiskt... Världens bästa promenadkompis´s man sa ngt som sitter som berget i huvudet på mig, han sa "-Svettas in sommaren och frys in vintern..."

Av corso - 21 oktober 2010 17:35

Vi ska inte skaffa en till hund (ännu) men hon som vi delar lght med funderar på det. Så vi talade med en kille som har en amstaff/boxer tidigare idag och vi ska eventuellt åka ut och träffa den för att se hur Scala reagerar. 


Vi får se hur det blir.


Vi ska iaf ha en till corso om inget snack om saken hihi *klappar händerna förtjust*

Av corso - 20 oktober 2010 18:18

Scala blöder inte alls lika mkt så nu behöver vi inte ens ha löptrosan på henne vilket e skönt.. Idag har vi tagit det lungt, varit ute och promenerat med Scala men inget speciellt har hänt idag :)


Nu blir det snart Kungarna av tylösand för oss här hemma och Scala tycker det e kul för då tjoar och tjimmar vi när dom gör bort sig på tv hehe

Vad har ni gjort idag?

Av corso - 18 oktober 2010 23:52

Idag svimmade jag på tunnelbanan och tyckte det var jätte konstigt att Scala bara satt där även fast 3 stycken slet och drog i mig, sen kom jag på att det måste ju finnas en anledning och det var ju för att dom försökte få liv i mig... Jag tyckte det var jätte genant så jag tackade så hemskt mycket innan jag klev av i Liljeholmen... När jag satt utanför tunnelbanan och djupa andetag fulla med frisk luft så slog det mig *TÄNK OM NÅGON HADE SNOTT HUNDEN MEDANS JAG VAR AVSVIMMAD !!!!* Kanske lite katastrof tänk men man vet aldrig.. Nu hände det ju inte tack och lov men det fanns ingen tanke på mig i det hela utan det var *tänk om ,tänk om ,tänk om...* Nu gick det ju bra men ändå.... 


Fick mail om att Scalas skor kommit också dom skulle ha ringt men fick ett sent mail nu på kvällen så jag ska dit om en vecka typ och hämta dem.. Kanonbra timing med tanke på att det tydligen dragit in snö på vissa delar av Stockholm *BURR* Nu har iaf både jag, maken OCH hunden kanonskor :)

Ovido - Quiz & Flashcards